2

She's back

Hej! Som ni kanske har märkt så har jag varit vääääldigt frånkopplad ett tag (bortsett från ett par random inlägg på min instagram). Vad har jag sysslat med? Laborationer, födelsedagsfirande och en himla massa tid på sjukhuset ska det visa sig! Så, då har jag hintat lite - nu djupdyker vi!

Förra måndagen drog jag till Malmö med min pojkvän för att fixa nytt ID. Jag har inte körkort (mest för att jag tycker trafiken är så sjukt läskig) så vanligt ID får duga. Känner spontant att jag såg ganska piffig ut, men såg som vanligt lite lagom obehaglig ut på det slutgiltiga fotot. Undrar hur det hade blivit om jag INTE försökt göra det bästa av situationen...

Började känna mig lite hängig och fick ont i halsen redan i början av veckan. Tänkte att det väl var en förkylning, så jag drack mycket te och tänkte inte mer på det. Förresten så är teerna från The London Tea Company sjukt goda, tips tips!

Jag hade laborationer i min biokemikurs hela veckan! Så kul! Började dock känns mig sämre på torsdagen, och på fredagskvällen ringde jag sjukhuset... Hela 5 timmar av min lördag spenderades på helgmottagningen på Lunds Universitetssjukhus tillsammans med barnfamiljer och utmattade pensionärer. Och visst var det så, precis som jag misstänkte var det halsfluss. Härligt.

På söndagen fyllde jag år - nu är jag alltså 22 år gammal!? Jag firade med antibiotika, 14 timmars sömn och kände mig allmänt ofestlig. Egentligen skulle jag ha varit hemma hos min familj och myst, men så blev det icke.

Min kille kom över med sushi och mat (tänk päronkräm och soppa) ❤️ Även om min födelsedag inte alls blev vad jag tänkt mig eftersom jag vad sjuk så blev den åtminstone mysig, och det är ju det viktigaste ändå. Och att vara hemma och bara vila är inte så hemskt ändå.

Utöver detta har jag plöjt igenom fyra säsonger av BoJack Horseman på Netflix, konsumerat galna mängder strepsils och skrivit på ett projekt. Nu är det dags att försöka ta igen allt jobb jag missat under helgen och sen blir det ~Taco Tuesday~ hemma på soffan!

Kram ✨